Testimoniale

Dr. Simona Trifu, România (Conferențiar, Conferința Națională de Psihiatrie 2020)


Vă mulțumesc din suflet pentru sprijin, bunăvoință și ingeniozitatea de a găsi soluții pentru fiecare dintre noi. Cu drag și spor, succes în continuare!

Conf. Dr. Ovidiu Gavrilovici, România (Conferențiar Invitat, Conferința Națională de Psihiatrie 2020)


Mulțumesc mult pentru profesionalismul cu care ați comunicat, ați gândit interacțiunea și ați construit o platformă suportivă spre conferința online care va urma. A fost foarte plăcut să vă cunosc prin intermediul mesajelor, website-ului, discuției telefonice și a consultanței din timpul filmării. Ați transmis un mesaj coerent, plin de încredere, care a generat încredere și a permis depășirea oricăror dificultăți tehnice legate de interpunerea proceselor digitale dintre noi. Am speranța că vom ști, pe viitor, să păstrăm în comunicarea profesională și științifică, asemenea procese și evenimente pentru care abilitățile dovedite sunt la locul lor, printre noi, generalizabile. Vă doresc succes în pașii următori spre organizarea și desfășurarea conferinței online! Ați devenit un model de bune practici în ce privește evenimentele online, pentru mine.

Prof. Dr. Dan Tulbure, România (Membru Comitet Științific, Congresul SRATI 2014)


Un început care are rădăcini puternice, dezvoltate în mai mult de 40 de ani. Sunt optimist în privința viitorului și mă mândresc cu ceea ce am avut șansa să fac pentru SRATI și pentru comunitatea noastră profesională, care este foarte unită. De asemenea, mulțumim Ralcom pentru colaborarea neîntreruptă din 2001 până astăzi, iată, la ceas aniversar!

Prof. Dr. Dinesh Bhugra, Marea Britanie (Președinte Congres, Congresul Internațional WPA 2015)


Mulțumim organizatorilor și echipei pentru succesul înregistrat de Congresul Internațional WPA 2015 de la București. Vă mulțumim pentru toată munca grea și pentru că ați reușit să faceți totul posibil. Mulțumim Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie pentru căldura, generozitatea și minunata ospitalitate! Rămân cu amintiri foarte plăcute.

Prof. Dr. Davy Cheng, Canada (Conferențiar Invitat, Congresul SRATI 2019)


Felicitări pentru acest excelent și spectaculos al 45-lea Congres organizat în Sinaia, România. Apreciez foarte mult invitația SRATI de a participa la acest congres remarcabil și sărbătorirea celor 45 de ani.

Prof. Dr. Eliot Sorel, SUA (Co-Președinte Comitet Științific, Congresul Internațional WPA 2015)


Cele mai calde felicitări echipei noastre de colaborare, incluzând WPA, RAPP, WONCA, OCDE, APA și mulți alții care au contribuit cu generozitate, într-un mod absolut superb, la a face Congresul Internațional WPA 2015 de la București o experiență memorabilă. Vă mulțumim pentru toate contribuțiile științifice remarcabile, care creează un nou teren în materie de inovații, transdisciplinaritate și îngrijire integrată esențială pentru sănătatea globală, pentru sănătatea și bunăstarea indivizilor și a populațiilor.

Prof. Dr. Masatoshi Takeda, Japonia (Co-Președinte Comitet de Organizare, Congresul Internațional WPA 2015)


Excelentă organizare! Felicitări pentru acest mare success înregistrat de Congresul Internațional WPA organizat de colegii români, sub conducerea lui Eliot Sorel. Delegații din toată lumea s-au bucurat de ospitalitatea colegilor români. Mulțumesc pentru toată atenția!

Conf. Dr. Patrick Olomu, SUA (Conferențiar Invitat, Congresul SRATI 2019)


Vă mulțumesc încă o dată pentru toate eforturile dvs. legate de participarea noastră la recentul congres SRATI. Trebuie să spun că aceasta a fost una dintre cele mai bune întâlniri la care am participat. Componenta educațională valoroasă și programul social deosebit au fost pur și simplu incredibile. Locația a fost nemaipomenită. M-am îndrăgostit cu adevărat de România. Mulțumesc din nou pentru invitație!

Dr. Stavros Antoniou, Cipru (Conferențiar Invitat, Congresul ARCE 2019)


Nu îmi găsesc cuvintele pentru a-mi exprima cum se cuvine recunoștința pentru invitația dvs. de a participa la Congresul ARCE 2019 și pentru căldura cu care am fost întâmpinat încă o dată la București. A fost mai mult decât o plăcere să particip la un congres excelent organizat, cu invitați remarcabili și tematică extrem de interesantă. Am fost încântat să văd munca pe care o depuneți pentru a promova intervențiile chirurgicale minim invazive în România. Mai mult, a fost o mare onoare și mă simt copleșit de titlul primit, de Fellow al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică. Permiteți-mi să menționez din nou marele sprijin primit din partea Ralcom, și în special din partea doamnei Gabriela Murea, căreia îi mulțumesc pentru eforturile sale neobosite de a avea grijă de fiecare detaliu și de a ne face să ne simțim bineveniți.

Prof. Dr. Şerban Marinescu, România (Preşedinte Congres, Congresul SRATI 2009)


Partener de nădejde al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI), compania Ralcom Exhibitions ne-a fost alături de-a lungul a mai bine de 8 ani de colaborare în organizarea Congresului anual al SRATI, venind în întâmpinarea solicitărilor și necesităților specifice fiecărui eveniment cu seriozitate și promptitudine. Relația de parteneriat a crescut odată cu evenimentele noastre, aducând în fiecare an noi împliniri și succese concretizate prin creșterea succesivă a numărului de participanți, firme expozante și sponsori. Recunoaștem și apreciem importanța unui coechipier experimentat, antrenat să facă față cu succes nu doar prevăzutului, ci și neprevăzutului nelipsit din orice activitate, dar mai ales din structura unui eveniment. Tocmai de aceea mulțumim încă o dată echipei Ralcom Exhibitions pentru sprijinul și susținerea acordate în momentele de maximă tensiune, de maximă necesitate, atât la bine, cât și la greu.

Prof. Dr. Christian Partensky, Franța (Conferențiar Invitat, Congresul Mondial IASGO 2013)


Vă rog să acceptați felicitările mele sincere pentru acest excelent Congres IASGO și pentru organizarea de excepție. Totul a fost perfect!

Dr. Andrei Novac, SUA (Participant, Congresul Regional WPA 2013)


Acesta a fost unul dintre cele mai bune evenimente din cei 25 de ani de călătorie la conferințe psihiatrice. Aranjamentele detaliate, ospitalitatea și profesionalismul pot rivaliza cu orice eveniment din întreaga lume. Pentru mine, a arătat și o latură a României care s-a dezvoltat de când am părăsit această țară acum 30 de ani. Mulțumesc mult pentru tot!

Prof. Dr. Pedro Ruiz, SUA (Președinte Congres, Congresul Regional WPA 2013)


Astăzi am descoperit frumusețea României. Acesta este un Congres extraordinar de care îmi voi aminti cu bucurie pentru tot restul vieții.

Dr. Irma Konovalova, Marea Britanie (Conferențiar Invitat, Conferința CNAlz 2019)


A fost o mare plăcere și onoare să prezint în cadrul Conferinței Naționale Alzheimer și să fac parte din acest eveniment minunat. Vă mulțumesc pentru ospitalitate și organizarea de excepție!